Miljoonan mailin rajoitettu takuu!

K&N Million Mile Warranty K&N korvausilmansuodattimet ja kartioilmansuodatinsarjat ovat Miljoonan Mailin Takuun alaisia, kun käyttö on päällystetyillä teillä ja ajoneuvossa, joihin kyseinen tuote on tarkoitettu. Jos tuotteessa ilmenee jotain vikaa, K&N vaihtaa sen uuteen.

Jos suodattimen vian voidaan katsoa suoranaisesti aiheuttaneen vikaa moottoriin tai muuhun kalustoon, ja sen asennuksessa tai vaihtovälissä ei ole moitittavaa, K&N Engineering, Inc. korjaa vaurioituneen moottorin tai kaluston.

Ilmoitus vaurioista on tehtävä 30 päivän kuluessa vahingon havaitsemisesta. K&N Engineering, Inc. pidättää itsellään oikeuden tutkia moottorin tai kaluston määritellekseen vauriot ja vaurioiden syyn.

K&N-öljynsuodattimen käyttäminen ei vaikuta moottorinvalmistajan takuuseen.

MITÄ TAKUU EI KATA?

Jos K&N ilmansuodatinta käytetään
– 1: kilpakäytössä
– 2: maastokäytössä, muunnelluissa sovelluksissa
– 3: motocross/enduromoottoripyörässä tai ATV:ssä
– 4: laittomissa katusovelluksissa, vene- tai teollisuussovelluksissa.

K&N-ilmansuodattimilla, joita ei koske Miljoonan Mailin Takuu, on vuoden takuu ilman kilometrirajaa. Vuoden takuu koskee myös kilpa- yms, suodattimia.

VÄÄRINKÄYTTÖ KUMOAA TAKUUN
Siviiliajossa K&N ilmansuodattimet tulisi puhdistaa 80.000km välein TAI useammin kun ajetaan likaisemmissa olosuhteissa. Puhdistus tulisi tehdä K&N puhdistussarjalla ja ilmansuodatin öljyllä. Paineilman, kemikaalien ja öljyjen käyttö puhdistuksissa kumoaa takuun. Kaikki vahingoittuneet tai muokatut K&N ilmansuodattimet eivät ole takuun alaisia tuotteita.

Asianmukaisesti palautetut vialliset K&N ilmansuodattimet vaihdetaan takuussa. K&N ei vastaa kustannuksista, jotka liittyvät takuuseen.