Liity Facebook ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Twitter ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Instagram ryhmäämme ja pysy kartalla!  
K&N Engineering Korvausilmasuodattimet Kartiosuodatinsarjat Yleismallin ilmansuodattimet Öljynsuodattimet Uutisiamme Löydä tarpeisiisi sopiva suodatin Jälleenmyyjämme Osta tuotteita tästä Takuu Ota yhteyttä ja kysy lisää
TopBar
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Otsikko

- Öljynsuodattimet useimpiin autoihin, moottoripyöriin ja mönkijöihin.
- Useimmissa suodattimissa in 1" tai 17mm mutteri helpottamassa irroittamista.
- Erittäin kestävä rakenne.
- Korkea virtaavuus.
- Erinomainen suodatuskyky.

K&N Premium-öljynsuodattimet
K&N premium-öljynsuodattimet autoihin ja moottoripyöriin ovat nopeasti päässeet kuluttajien suosioon kestävyytensä ja helpon irrottamisen ansiosta. Useimpien suodattimien päässä on mutteri helpottamassa irroittamista.

Äärimmäisen kestävä suodatin erittäin vaativaan käyttöön
Jotta K&N-öljynsuodatin täyttäisi kilpakäytön vaatimukset, on moniin seikkoihin ja suodattimen ominaisuuksiin kiinnitetty erityishuomiota. Suodattimen kuorimateriaali on normaalia paksumpaa, jotta vioittumisriski kivien ym. iskuista olisi pienempi. Suodattimen rakenne kestää erittäin korkeaa painetta ilman riskiä vioittumisesta. Irrotusmutteriin on porattu reikä varmistuslangalle. Lankavarmistusta käytetään usein kilpakäytössä estämään suodattimen irtoamista. Nämä pienet, mutta tärkeät yksityiskohdat aikaansaavat suodattimen, joka täyttää ja ylittää korkeimmatkin vaatimukset.

K&N-öljynsuodattimet sopivat hyvin yhteen synteettisten öljyjen kanssa
K&N-öljynsuodattimet ovat erinomaisia käytettäviksi synteettisten moottoriöljyjen kanssa. Synteettiseten öljyjen etuna on erinomainen virtaavuus kylmänä yhdistettynä kovaan lämpötilan kestoon.
 
KNOnline.fi kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi