Liity Facebook ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Twitter ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Instagram ryhmäämme ja pysy kartalla!  
K&N Engineering Korvausilmasuodattimet Kartiosuodatinsarjat Yleismallin ilmansuodattimet Öljynsuodattimet Uutisiamme Löydä tarpeisiisi sopiva suodatin Jälleenmyyjämme Osta tuotteita tästä Takuu Ota yhteyttä ja kysy lisää
TopBar
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Otsikko

- Korkea ilmanvirtaus yhdistettynä erinomaiseen suodattavuuteen.
- Suunniteltu parantamaan suorituskykyä.
- Pestävä ja uudelleenkäytettävä.
- Huoltoväli jopa 80 000 km (50 000 mailia), riippuen ajo-olosuhteista.
- K&N Miljoonan Mailin Rajoitettu Takuu® (1,600,000 km).
- Taloudellinen, K&N-ilmansuodatin kestää ajoneuvosi eliniän.
- Ei vaadi mitään muutoksia ajoneuvoon.
- Ympäristöystävällinen.

Alkuperäinen vapaavirtausilmansuodatin
K&N on suunnitellut, valmistanut ja kehittänyt vapaavirtausilmansuodattimia vuodesta 1969. K&N on maailmanlaajuinen yritys, jonka valikoimiin kuuluu yli 2400 erilaista vapaavirtausilmansuodatinta useimpiin ajoneuvoihin. K&N:llä ei ainoastaan ole laajin valikoima, K&N on myös keksinyt koko vapaavirtausilmansuodattimen konseptin ja siihen liittyvän suodatinteknologian.

Moottorin suojaus ja suodatus
K&N-ilmansuodattimien suunnittelun lähtökohtana on ollut tarjota korkea, käytännössä vastukseton ilmanvirtaus, silti tarjoten erinomaisen suodatuskyvyn. Tyypillisesti autojen paneelimalliset ilmansuodattimet tuovat 1-4 hevosvoiman tehon kasvun. Hyvin virtaava puuvillaharsoilmansuodatin on pestävä ja uudelleenkäytettävä. Se on suunniteltu kestämään ajoneuvon koko eliniän. K&N-ilmansuodattimet koostuvat kuudesta puuvillaharsosta jotka on asetettu kahden alumiiniverkon väliin. Tämä materiaali taitellaan ja öljytään suodatuskyvyn parantamiseksi. Näin saadaan suodatin, joka päästää huomattavasti enemmän ilmaa moottoriin, on pestävä ja uudelleenkäytettävä ja suojaa moottoria koko sen käyttöiän ajan.
 
KNOnline.fi kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi