Kartiosuodatinsarjat (Intake Kit)

– Lisää tehoa.
– Suunniteltu tarjoamaan moottorille käytännössä vastukseton ilmanvirtaus.
– Helppo asentaa.
– Korvaa alkuperäisen ilmansuodatinkotelon ja imupuken.
– K&N Miljoonan Mailin Rajoitettu Takuu®.
– Tarjolla yli 500 mallia.

VAPAAVIRTAUSILMANSUODATINSARJOJA JO VUODESTA 1992

Laadukas ilmansuodatinsarja on yksi kustannustehokkaimmista tavoista kasvattaa moottorin tehoa. Tälläkin saralla K&N on näyttämässä muille tietä. K&N valmisti ensimmäisen ilmansuodatinsarjansa vuonna 1992, nykyisin K&N valmistaa yli 500 eri tuotetta ja uusia sarjoja kehitetään jatkuvasti.

K&N ILMANSUODATINSARJAT

K&N ilmansuodatinsarjat ovat suunniteltu tuomaan lisätehoa. Ne korvaavat alkuperäisen ilmanottojärjestelmän (ilmansuodatin, ilmansuodatinkotelo ja imuputki) täysin. K&N ilmansuodatinsarjat on suunniteltu vähentämään ilmanoton virtausvastusta tasoittamalla ja suoristamalla ilmavirtaa. Näin moottori saa sisäänsä enemmän ilmaa kuin vakiosuodatinkotelolla varustettuna. Kasvanut ilmamäärä tarkoittaa kasvanutta tehoa läpi kierroslukualueen. Sarjoissa käytettävät vapaavirtaussuodattimet ovat pestäviä ja uudelleenkäytettäviä.

HELPPO ASENTAA

K&N-ilmansuodatinsarjat ovat helppoja asentaa. Yleensä asennukseen tarvitaan ruuvimeisseli, pihdit, räikkäsarja ja puolitoista tuntia. Sarjat on erityisesti suunniteltu käyttämään alkuperäisiä kiinnitysreikä ja asennuskohtia, jotta asennus olisi mahdollisimman yksinkertaista. Suurin osa K&N-ilmansuodatinsarjoista ei vaadi leikkaamista tai poraamista asennettaessa.