Liity Facebook ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Twitter ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Instagram ryhmäämme ja pysy kartalla!  
K&N Engineering Korvausilmasuodattimet Kartiosuodatinsarjat Yleismallin ilmansuodattimet Öljynsuodattimet Uutisiamme Löydä tarpeisiisi sopiva suodatin Jälleenmyyjämme Osta tuotteita tästä Takuu Ota yhteyttä ja kysy lisää
TopBar
 
Klikkaa ja tutustu nettikauppaamme!
 
K&N Orion Intake System
 
Highslide JS
 
Otsikko

Motocross-ammattilaiset Ken Johnson ja Norm MacDonald kehittivät puuvillaisen jo vuonna 1967. K&N-Engineering syntyi pari vuotta myöhemmin. Puuvillainenilmansuodatin kehitettiin alunperin erittäin pölyiseen motocross-käyttöön.

Nyt, noin 40-vuotta myöhemmin, K&N-valmistaa suodattimia n. 90% ajoneuvokannasta, ja valmistaa useille eri tahoille myös alkuperäissuodattimia (mm. Catebillar, Hummer, Porsche, yms.). K&N-suodattimia käytetään myös suuressa osassa Formuloita, yms.

Tästä pääsemmekin kohtaan; Miksi jokainen autonvalmistaja ei käytä näitä ensiasennussuodattimena? Sen jälkeen voimme ihmetellä miksei jokaisessa autossa ole Koni-iskunvaimentimia tehtaalta tullessaan? Autovalmistajat eivät tee sinulle Bentleytä vaikka ostitkin Ladan...

Tuo suodattimen öljyäminen on oleellinen osa sen liansitomiskykyä. K&N-suodatin on valmistettu 4-6 kerroksesta puuvillaa ja siten se pystyy näihin jokaiseen öljyttyyn puuvillakerrokseen sitomaan likaa.

Se mahdollistaa sen että se LIKAISIMMILLAANKIN virtaa paremmin kuin vastaava UUSI paperisuodatin.

Markkinoilla on lukuisia vastaavan tyyppisiä suodattimia kuin K&N, mutta harva niistä on verrattavissa siihen. Osa näistä on pilannut mm. K&N:n mainetta. Seuraava artikkeli kertookin "huhusta" vahingoittaa maffia (valitettavasti se on englanniksi): http://www.knfilters.com/MAF/massair.htm

Tämä artikkeli siksi, että ainakaan K&N-suodattimen öljy ei ole todistetusti rikkonut ensimmäistäkään ilmamassa-anturia.

Suodatuskyvystä haluan vielä mainita sen, että K&N:n tavoite on aina saavuttaa vähintään 98%:n kyky suodattaa standardisoitua testilikaa (joka on 5,5-176 micronin kokoista likaa. esim. hius on n.50 micronia), ja osa paperisuodattimista ei kykene suodattamaan edes 93%:a enempää.

Lisäksi mainitsen vielä tuosta tehonlisäyksestä tämän; jos autosi imuilmaputket ovat riittävän kokoiset, tuo paneelifiltteri kykenee kasvattamaan auton tehoa muutamalla prosentilla. Tämän huomaa kaasuun vastaavuudessa, kiihdytyksessä ja polttoaine kulutuksen laskussa.

Useissa takseissa (ammattiautoilija) huomaa jopa 0,5-1L kulutussäästön sadalla kilometrillä.

Jos siis olet hankkinut K&N-suodattimen, voit turvallisin mielin olla tyytyväinen valintaasi. Jenkki markkinoilta kun tuote on kotoisin, eivät he ole voineet ansaitsematta saada käyttöönsä lausetta; The world's best air filter

Opetukseni on: Älä tuomitse ennen omakohtaista kokemusta.
 
 
   
KNOnline.fi kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi